Nieuws

De Lukaskerk doet mee met de Open monumentendag.

Op 10 september  houdt Tom van Bakel een lezing over de organische architectuur van de kerk daarna is er een rondleiding. Een gratis toegangskaart is te bestellen via onderstaande link. Aanvang 12.00 uur.

 

https://www.erfgoedalkmaar.nl/gratis-tickets-voor-monumenten-te-bezoeken-op-afspraak/

onder de naam Lukaskerk

Wereldconferentie LOGOS

Van 7 t/m 11 oktober wordt, om het honderdjarig bestaan van de Christengemeenschap met elkaar te vieren, de internationale conferentie ‘LOGOS – Wijden van de mensheid’ gehouden in Dortmund. Ieder die dat wil, van jong tot oud, kan aan dit bijzondere evenement deelnemen. In het Pinksternummer van In beweging vind je allerlei praktische informatie. Bij dit gemeentebericht vind je een postkaart. Mocht je persoonlijk niet kunnen deelnemen aan de conferentie, maar wil je vanuit de verte dit verjaardagsfeest wel meevieren, schrijf dan je gelukwens, goede gedachten of wat je ook maar kenbaar wilt maken op de kaart (mag gewoon in je moedertaal of in een andere kunstzinnige vorm, zet wel je naam en gemeente/land erbij). Al deze kaarten uit de hele wereld zijn dan tijdens de conferentie op een wand te zien en te lezen. Wie er niet heen kan, wil dit gebeuren misschien wel mee mogelijk maken, want de deelnemersbijdragen zijn niet dekkend voor de kosten die moeten worden gemaakt. Wil je iets bijdragen, dan kan dat via De Christengemeenschap Gezamenlijke Kas, IBAN NL43 INGB 0000 3499 01, o.v.v. ‘Gift tbv conferentie Dortmund’.

Graag maken wij jullie attent op de mogelijkheid om via een grotendeels in het Nederlands vertaalde website je aan te melden voor deze grote internationale conferentie in Dortmund van 7 t/m 11 oktober:

www.100jaarchristengemeenschap.nl

Wij hopen dat jullie hiermee makkelijker alle informatie kunnen vinden en dat we hiermee de drempel om je aan te melden kunnen verlagen.